Fayt NV

D'Arconatistraat 40-42

1700 Dilbeek

Bekijk routemap

Contacteer Ons

Tel: 02 569 39 43

Fax: 02 569 31 47

[email protected]

Onze diensten

Natuursteenbedrijf Fayt uit Dilbeek is sinds 1925 gespecialiseerd in het op maat realiseren van al uw ideeën in blauwe steen, marmer en graniet.

Hieronder krijgt u een overzicht van alles waarvoor u bij Natuursteenbedrijf Fayt terecht kunt.

Grafzerken

Natuursteenbedrijf Fayt uit Dilbeek zorgt voor grafstenen, urnevelden, columbariumplaten... Alle stijlvol en sereen, volledig op maat en naar uw wensen, zodat ze een mooie, blijvende herinnering zijn aan wie u is ontvallen.

Voor de afwerking kunnen wij ook foto's in porselein, inox, glas, brons, aluminium letters, beelden, vazen, fotoblokken, gedenktplaatjes, gelazerde foto's, gegraveerde letters... voorzien.

>> contacteer ons voor meer info of prijzen

Keukens

Natuursteen geeft uw keuken een stijlvolle en authentieke look. Bovendien zijn blauwsteen, graniet en composiet heel duurzame materialen en dus ideaal voor keukentabletten, wasbakken, achterwanden, plinten, graniet, krasvrije snijblokken, onderbouwwasbak etc.

De natuurstenen van Fayt zijn verzoet, gepolijst, lethano, gevlamd, geborsteld... volledig zoals u dat wilt, zodat het perfect in uw interieur van uw keuken past!

>> contacteer ons voor meer info of prijzen

Badkamers

Omdat blauwsteen, graniet en composiet heel duurzame materialen zijn, zijn ze uitstekend geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals een keuken of een badkamer. In uw badkamer zorgt Natuursteenbedrijf Fayt voor bekleding, badomboording, wasbak, vloeren, natuursteentegels, klinkers, wanden, douchebakken...

We bespreken wat u wilt en in gedachten heeft, en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

>> contacteer ons voor meer info of prijzen

Tuinen en terrassen

Palissades, terrastegels, plinten, trapbekleding, antislip, kunstwerken, poorten, vijverbekleding, zuilen, fonteinen...

>> contacteer ons voor meer info of prijzen

Gevelbekleding

De gevel is een belangrijk deel van uw woning. Het bepaalt immers het uiterlijk van uw huis. Bovendien is de gevel ook het deel dat blootstaat aan weer en wind. Duurzame materialen zijn daarom altijd een goede keuze. Bij Natuursteenbedrijf Fayt kunt u terecht voor plinten, dorpels, lintelen, deuromlijsting... in blauwsteen. Binnen zorgen we voor tabletten in marmer, graniet en blauwsteen.

Voor de afwerkingen van de blauwsteen heeft u keuze uit verzoet, donker verzoet, gefrijnd, gevlamd, geborsteld, verouderd.

>> contacteer ons voor meer info of prijzen


Alle prijzen zijn op aanvraag. Voor een gratis offerte of meer informatie over onze producten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.